Onze partners

 

We zijn trots om met onderstaande partners samen te werken, die één voor één garant staan voor ultieme kwaliteit, elk in hun eigen vakgebied.

Lysdrap

Lysdrap is een klassieker onder het slaaptextiel. Hun exclusief bedlinnen op maat is het toonbeeld van Belgisch fabricaat. Lysdrap is 100% vervaardigd op Belgische bodem. Het ontwerp en de creatie van hun bedlinnen op maat vindt plaats in eigen atelier, waar ze hun traditiegetrouwe vakmanschap combineren met hedendaagse technologie.

Kies zelf de kwaliteit van de stof, de kleur, en vervolgens de afwerking via hun Tailored collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Marc O'Polo

Marc O'Polo, opgericht in Stockholm in 1967, staat voor een ontspannen urban lifestyle met hoge standaarden en een voorkeur voor natuurlijke materialen. Een beeld dat perfect tot uiting komt in hun moderne en klassieke dekbedovertrekken.

De stijl is verfijnd, stedelijk en modern en weerspiegelt Marc O'Polo's achtergrond in Scandinavisch design. Natuurlijke materialen worden gecombineerd met fijne details en tijdloze ontwerpen. Alles van superieure kwaliteit, voor een maximaal slaapcomfort!

Mikmax

Mikmax (Barcelona) is opgericht door designer Cristina Montana in 2007. Mikmax creëert bed en textiel collecties die gemaakt worden in Spanje met enkel katoen , linnen en natuurlijke producten van de beste kwaliteit.

Mikmax mikt op het welzijn en comfort van mensen in alle interieur omgevingen, van huizen tot hotels en restaurants.

Aquanova

Aquanova is een familiebedrijf die is opgericht in 1948. Ze maken unieke producten voor iedere badkamer met focus op hoge kwaliteit en design. Ze zetten hoog in op duurzaamheid en hebben een eigen serie handdoeken en badmatten die het GOTS label (gecertificeerd organisch) hebben.

Féraud

Féraud (1950) is een van de meest gerenommeerde Fransen merken op de modemarkt en wordt al meer dan een halve eeuw internationaal erkend voor zijn "Haute Couture"-traditie. Opgericht door schilder en modeontwerper Louis Féraud. Ze werken met de hoogste kwaliteiten en dat is ook duidelijk terug te vinden in de details van de collecties.

Rösch

Rösch is een Duits merk dat stuk voor stuk kwaliteitsvolle kleren maakt. Ze combineren comfort met stijl en vrouwelijkheid. Met hun vrouwelijke snitten en hoogwaardige stoffenselectie geven de Rösch collecties een draagbaar gevoel van veiligheid.

Hanro

Hanro (1884) staat al meer dan 130 jaar gekend voor hoge kwaliteit loungewear en nachtkledij. Opgericht in Zwitserland door Albert Handschin en Carl Ronus. Hun luxe ontwerpen van de collecties zijn tijdloos. Garantie op topkwaliteit, die daarenboven ook elegantie weerspiegelt voor zowel mannen als vrouwen.

Washologi

Washologi is opgericht door Viktoria in Zweden. Ze was op zoek naar wasmiddel dat niet schadelijk was voor het milieu en waarvan de verpakking er ook nog eens mooi uitzag. Dus heeft ze Washologi opgericht. Efficiënt biologisch afbreekbaar wasmiddel dat ook op lage temperatuur zijn werk doet en verpakt zit in flessen gemaakt van bio-plastiek.

Essenza Home

Bij Essenza produceren ze hoogwaardige, duurzame producten die een antwoord zijn op de hedendaagse wegwerpcultuur. Ze ontwerpen al ruim 30 jaar met grote zorg kenmerkende home & living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist.

Ze ontwerpen en vervaardigen hun collecties met liefde, zorg en aandacht voor mens en milieu.