Welkom bij SOFT LIVING!

Welkom bij de winkel van Julie & Emelien!

Vind je het ook soms moeilijk om het juiste bedlinnen te vinden? De ene persoon slaapt beter in crispy katoenen lakens, de andere persoon heeft liever linnen beddengoed, en nog anderen kunnen niet meer zonder een zijden kussensloop om haar en huid optimaal te beschermen. Een goede nachtrust doet wonderen en dus besloten we om de wereld te verbeteren. Enkele maanden en vele brainstormsessies later was SOFT LIVING geboren!


Naast onze verschillende collecties bedlinnen, bieden we nog andere producten aan voor het ultieme hotel gevoel bij jullie thuis: homewear gemaakt van kwalitatieve stoffen met een stijlvolle, tijdloze look en pyjama's en slaapkleedjes die bijdragen tot een optimale nachtrust. Voor de badkamer kunnen we jullie badhanddoeken, washandjes en badjassen bezorgen van topkwaliteit die het plaatje compleet maken.

Meet the founders!

Na 6 jaar in het buitenland te wonen is Julie in 2019 teruggekeerd naar België.

Ze hecht veel belang aan de verzorging van haar huid en is daarom steeds op zoek naar de juiste kussensloop. Ook de beddenlakens van haar dochtertjes zijn steeds keurig uitgekozen.

Voor SOFT LIVING legt Julie de contacten met de verschillende productiehuizen en gaat ze op zoek naar producten die duurzaam zijn, topkwaliteiten bezitten, en aansluiten bij onze visie.

Emelien is een goedlachse, enthousiaste dertiger die er altijd voor openstaat om te springen als Julie belt om een nieuw avontuur te beginnen.

Het verkopen van bed,-bad- en huistextiel is haar met de paplepel meegegeven: Emelien haar oma had een winkel waar dekbedovertrekken, handdoeken en ander textiel werd verkocht.

Emelien geeft voor SOFT LIVING de website vorm en zorgt ervoor dat alle producten duidelijk zichtbaar zijn met de nodige informatie. Ze houdt de social media up to date zodat jullie SOFT LIVING ook op die manier vlot kunnen bereiken.